Hypoglykemian ehkäisy

Hypoglykemia

Hypoglykemia on verensokeripitoisuuden lasku, joka ilmenee oireina, kuten yleinen pahoinvointi, huimaus, vapina, kylmä hiki ... Se voi tapahtua kenelle tahansa, mutta se on yleisempää diabeetikoilla.

Hypoglykemian ehkäisy


Hypoglykemian ehkäisy
  • Hypoglykemia, mikä se on ja aiheuttaa
  • Hypoglykemia: sokeri ja insuliini
  • Hypoglykemian riskitekijät
  • Hypoglykemian oireet
  • Hypoglykemian diagnoosi
  • Hypoglykemiahoito
  • Hypoglykemian ehkäisy
Päivitetty: 29. marraskuuta 2017

Voit  estää hypoglykemia , paras vaihtoehto ihmisille, jotka kärsivät yleensä alhainen veren sokeri on pitää tiukka valvonta sekä niiden ruokavalioon ja niiden aikataulut.
Normaalisti on suositeltavaa jakaa päivittäisten aterioiden lukumäärä viidestä tai kuudesta (eikä jättää väliin mitään) päivittäisen nautitun glukoosimäärän jakamiseksi tasapainoisesti ja siten normaalin tason ylläpitämiseksi kehossa.
Ruokakoostumuksen suhteen monimutkaisten hiilihydraattien  (jotka imeytyvät hitaasti ja elimistö käyttää niitä tehokkaammin),  kuitujen ja rasvojen  (jos mahdollista, jotta ei käytetä tyydyttyneitä rasvoja väärin) kulutus  edistää aineenvaihdunnan tasapainoa. . On välttämätöntä vähentää alkoholin kulutusta, äläkä koskaan juo sitä tyhjään vatsaan. Hedelmämehut ja yksinkertaiset sokerit (imeytyvät nopeasti) ovat sitä vastoin erittäin hyödyllisiä, kun tunnet sokerin pudonnan ensimmäiset oireet.
Toinen huomioitava kohta on fyysinen liikunta. Sitä ei tule koskaan tehdä liikaa, ja on erittäin suositeltavaa, että sinulla on sokeriruokaa kädessä, jos hypoglykeeminen jakso tapahtuu harjoituksen aikana.
Diabeetikoiden on noudatettava tiukasti lääkärin ohjeita, älä ohita aterioita, ja annettava insuliiniannokset oikeaan aikaan ja asianmukaisella tavalla.
 Hyp hypoglykemian hoito ⏩ 


Luotu: 1. helmikuuta 2011

Liittyvät Sisältö ajaksi Luokka: Kaikki diabetestä ››


Toimittajan kirjoittama: WebMD - terveysratkaisut
Tässä annettuja tietoja ei tule käyttää missään lääketieteellisessä hätätilanteessa tai minkään lääketieteellisen tilan diagnosointiin tai hoitoon.
Kaikkien lääketieteellisten sairauksien diagnosointiin ja hoitoon on kuultava lääkärin lupaa.