Hypoglykemian diagnoosi

hypoglykemia

Hypoglykemia on verensokeripitoisuuden lasku, joka ilmenee oireina, kuten yleinen pahoinvointi, huimaus, vapina, kylmä hiki ... Se voi tapahtua kenelle tahansa, mutta se on yleisempää diabeetikoilla.

Hypoglykemian diagnoosi


Hypoglykemian diagnoosi
  • Hypoglykemia, mikä se on ja aiheuttaa
  • Hypoglykemia: sokeri ja insuliini
  • Hypoglykemian riskitekijät
  • Hypoglykemian oireet
  • Hypoglykemian diagnoosi
  • Hypoglykemiahoito
  • Hypoglykemian ehkäisy
Päivitetty: 29. marraskuuta 2017

Voit  diagnosoida hypoglycema , yksilön kanssa kuvattuja oireita on ensin verensokerin arviointi. Tasojen alle 70 mg / dl katsotaan liittyvän hypoglykeemiseen tilaan. Sairaushistoriasta voi olla apua, jos potilaalla on jokin sairaus, joka voi liittyä matalaan verensokeriin. Samoin on hyödyllistä kysyä potilaalta heidän ruokailutottumuksiaan, alkoholin käyttöä ja yleistä elämäntapaa.
Vaikka tämän patologian diagnoosi on suhteellisen yksinkertainen, johtuen siitä, että monet sen oireista ovat sattuneet muiden häiriöiden oireisiin, niiden alkuperän selvittäminen voi olla todellinen palapeli. Siksi on tärkeää tietää potilaan kliiniset tiedot, historia ja elämäntapa ennen tutkimuksen aloittamista.
Yksi ensimmäisistä toimenpiteistä on  glukoosin antaminen potilaan vakauttamiseksi.; Jos oireiden paranemista havaitaan mainitun antamisen jälkeen, diagnoosi vahvistetaan. Normaalisti lisätestaus ei ole tarpeen, mutta verinäytteessä on tiettyjä mitattavissa olevia parametrejä, lukuun ottamatta glukoositasoa, jotka voivat viitata hypoglykeemiseen tilaan: lisääntynyt hematokriitti (punasolujen lukumäärä) ja hemoglobiini (proteiini, joka kuljettaa happea punasolujen sisäpinta), runsaasti neutrofiilejä (yksi valkosolujen tyypeistä) jne. Elektrokardiogrammin havainnoista voidaan päätellä myös sokerin pudonnan tietyt ominaispiirteet, mutta tätä testiä ei yleensä käytetä, koska se ei tarjoa määritystietoja diagnoosille.
Tietyissä tilanteissa saattaa olla epäily, että hypoglykemialla on immunologinen alkuperä; Näissä tapauksissa tehdään testit potilaan veressä olevien insuliinivasta-aineiden havaitsemiseksi.
 Hyp hypoglykemian oireet
Hypoglykemian hoito ⏩ 
Luotu: 1. helmikuuta 2011

Liittyvät Sisältö ajaksi Luokka: Kaikki diabetestä ››


Toimittajan kirjoittama: WebMD - terveysratkaisut
Tässä annettuja tietoja ei tule käyttää missään lääketieteellisessä hätätilanteessa tai minkään lääketieteellisen tilan diagnosointiin tai hoitoon.
Kaikkien lääketieteellisten sairauksien diagnosointiin ja hoitoon on kuultava lääkärin lupaa.