Hypoglykemiahoito

Hypoglykemia

Hypoglykemia on verensokeripitoisuuden lasku, joka ilmenee oireina, kuten yleinen pahoinvointi, huimaus, vapina, kylmä hiki ... Se voi tapahtua kenelle tahansa, mutta se on yleisempää diabeetikoilla.

Hypoglykemiahoito


Hypoglykemiahoito
  • Hypoglykemia, mikä se on ja aiheuttaa
  • Hypoglykemia: sokeri ja insuliini
  • Hypoglykemian riskitekijät
  • Hypoglykemian oireet
  • Hypoglykemian diagnoosi
  • Hypoglykemiahoito
  • Hypoglykemian ehkäisy
Päivitetty: 1. maaliskuuta 2018

Voit  hoitaa hypoglykemiatapaus , nopein tapa lisätä sokeria tasot, kun se on laskenut on  kuluttaa osan sokerinen elintarvikkeita, mieluiten liittyä joitakin muita elintarvikkeita, joilla on tietty rasvaa ja proteiinia.
Toinen mahdollisuus on saada  glukoositabletteja . Nämä pillerit imeytyvät suurella nopeudella ja edustavat verensokeriarvon nousua 5 mg / dl jokaisesta nautitusta grammasta.
On erittäin tärkeää huomata, että näiden toimien tarkoituksena on poistaa hypoglykeeminen prosessi, ei sen oireita (ainakaan ei suoraan). Siksi meidän ei pitäisi odottaa epämukavuuden välitöntä häviämistä, joka voi kestää useita minuutteja. Samoin on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, ettei hyperglykemiaa (verensokerin epänormaalisti korkea taso) muodostuisi, ts. On välttämätöntä tietää sopiva annos ennen sen antamista (tätä varten on mitattava verensokeri tietyllä mittarilla).
Vakavimmissa tapauksissa  matalan verensokerin hoito  koostuu  injektioiden sokerista tai glukagonista  (haima tuottaa hormonia, jonka tehtävänä on valvoa verensokeritasoja).
 Hyp Hypoglykemian diagnoosi
Hypoglykemian ehkäisy ⏩ 
Luotu: 1. helmikuuta 2011

Liittyvät Sisältö ajaksi Luokka: Kaikki diabetestä ››


Toimittajan kirjoittama: WebMD - terveysratkaisut
Tässä annettuja tietoja ei tule käyttää missään lääketieteellisessä hätätilanteessa tai minkään lääketieteellisen tilan diagnosointiin tai hoitoon.
Kaikkien lääketieteellisten sairauksien diagnosointiin ja hoitoon on kuultava lääkärin lupaa.